Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ...

Το διήμερο ρεπό το οποίο απήλαυσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το σαββατοκύριακο ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έκαναν δύο προπονήσεις, από τις οποίες βέβαια απουσίαζαν οι διεθνείς. Στην πρωινή προπόνηση οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα στο γυμναστήριο, στην συνέχεια έκαναν τέστ αντοχής στην ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το πρωινό πρόγραμμα με ποδοβόλεϊ, σέντρες, σουτ και αποθεραπεία.

Στην απογευματινή, οι παίκτες του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων, τακτική και αποθεραπεία. Ο Μαρσέλο Μάτος απουσίασε από αμφότερες τις προπονήσεις μετά απο σχετική άδεια, προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές υποθέσεις του (κοινοτικό διαβατήριο).

Οι Σωτήρης Λεοντίου και Γιάννης Γκούμας ακολούθησαν θεραπεία, με τον αρχηγό της ομάδας να έχει αποκομίσει χτύπημα και να αποσύρεται από την αποστολή της Εθνικής. Δεν πήγε στη Βουδαπέστη. Το πρόβλημά του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επανέλθει στο ομαδικό πρόγραμμα. Ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πήγε στην πρωτεύουσα των Μαγυάρων και είναι στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ αλλά πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Εξάλλου, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηλυσιακό (Τρίτη, 15:30) στην Παιανία. Στο εν λόγω ματς, ο Πεσέιρο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει για ακόμη ένα ενενηντάλεπτο τον Έκι Γκονζάλες, ενώ το βλέμμα του, εκτός των άλλων, θα είναι στραμμένο και στους Σωτήρη Νίνη, Θανάση Τσίγκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: