Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

ΑΡΗΣ: "ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΔΑΦΟΣ..."

Το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα εξ αρχής δεν ήταν εύκολο κάτι που γνώριζαν πολύ καλά στον Άρη και γίνεται ακόμα δυσκολότερο δεδομένου ότι οι Θεσσαλοί "καίγονται" κυριολεκτικά για την νίκη την οποία έχουν ξεχάσει από την 1η αγωνιστική όταν κέρδισαν στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Παρόλα αυτά στον Άρη είναι αποφασισμένοι να πάρουν αύριο τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Αλκαζάρ με την Λάρισα μετά τις δύο ήττες από τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και εντός από την ΑΕΚ ώστε να μην χάσουν επιπλέον έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας. Όσο για τον αντίπαλο του Άρη πέραν της Λάρισας και της ψυχολογίας στο αυριανό παιχνίδι στην πόλη της Θεσσαλίας είναι και ο παράγοντας κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και ταξίδια.

Σήμερα το πρωί άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για την τελευταία προπόνηση εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Λάρισα με την οποία ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία.

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην μοναδική του ευκαιρία να δουλέψει με όλα του τα "όπλα" προσπάθησε να τους περάσει αυτά που θέλει.

Η αποστολή του Άρη σε σχέση με αυτήν με την Μπράγκα υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις. Πρώτον ο Ίβιτς έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας ενώ επέστρεψε ο Γκουγκουλιάς που όπως είναι γνωστό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κυριάκος, Κόκε, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Καράμπελας, Κάλβο, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία, Γόγολος, Σιστόν, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: