Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

ΑΡΗΣ: ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει τις συνέπειες και κυρίως την κόπωση του ενός παιχνιδιού και για τον Αρη ακολουθεί ένα άλλο. Ετσι μετά το χθεσινό 1-1 με την Μπράγκα ο Μπάγεβιτς μάζεψε σήμερα τους παίκτες του και τους προπόνησε για το παιχνίδι με την Λάρισα που ακολουθεί στο "Αλκαζάρ".

Η ομάδα του Μπάγεβιτς, μετά τις δύο ήττες από τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ, δεν θέλει να γυρίσει με άδεια χέρια από την Θεσσαλία και ο σερβοέλληνας τεχνικός ψάχνει λύσεις προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εντεκάδα με τους Πρίττα, Κάλβο και Φελίπε να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Μοναδικός απόντας για τον 59χρονο τεχνικό θα είναι ο Βλάνταν Ιβιτς ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.Σήμερα το πρόγραμμα των «κιτρίνων»περιλάμβανε χαλάρωμα γι' αυτούς που αγωνίστηκαν εναντίον της Μπράγκα. Αύριο θα γίνει μία προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια ο Μπάγεβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: