Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..."

Ο Γιώργος Δώνης δεν το... βάζει κάτω, κρατά τις καλές εμφανίσεις και συνιστά ηρεμία για να συνδυάσει η Λάρισα το θέαμα, με τη συγκομιδή βαθμών. «Συνεχίζουμε. Κανείς δεν τα έχε παρατήσει από την 10η αγωνιστική. Το θέμα δεν είναι πόσες εβδομάδες δεν έχουμε κερδίσει, αλλά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Και αυτό κάνουμε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν, είμαι σίγουρος. Σίγουρα μένει η στεναχώρια, αφού για μία ακόμη φορά δεν κερδίσαμε, αλλά χρειάζεται ηρεμία», επεσήμανε γεμάτος αισιοδοξία ο τεχνικός της Λάρισας.

Οσον αφορά στην επιθετική δυστοκία, ο Δώνης υπογράμμισε ότι : «Η λύση θα βρεθεί και μάλιστα πολύ σύντομα. Όπως το πράξαμε στην άμυνα, η οποία στα τελευταία παιχνίδια είναι το "κλειδί", έτσι θα γίνει και στην επίθεση».

Επιστρέφοντας από την Κρήτη, πάντως, η Λάρισα είχε, εκτός των βαθμολογικών, περαιτέρω απώλειες. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον, επίσης τραυματία, Μαρτσέλο Σαρμιέντο. Ο Αργεντινός μέσος δέχτηκε μία κλωτσιά στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να πρηστεί το πόδι του, ωστόσο σε δύο μέρες υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Την Τετάρτη (4/12) αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό ο Μπακαγιόκο, ενώ ο Βενέτης θα ξεκινήσει την Τρίτη τρέξιμο.

Το πολυήμερο ταξίδι σε Ολλανδία και Κρήτη οδήγησε τον Δώνη στην απόφαση να δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη μία απογευματινή προπόνηση.

Τέλος, άνθρωπος της Λοκομοτίβ Μόσχας παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκοπός του ταξιδιού του ήταν να παρακολουθήσει από κοντά τον Κλέιτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: