Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Το παιχνίδι με τη ΑΕΛ θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία της Αλκμααρ αφού ήταν το 32ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που ο ολλανδικός σύλλογος δεν ηττήθηκε. Στο γεγονός αυτό στάθηκαν τα ΜΜΕ της χώρας, αλλά παράλληλα είχαν να πουν πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που έκανε δύσκολο το βράδυ των Ολλανδών.

Ιδιαίτερης προβολής έτυχε και η δήλωση του Λουίς φαν Χάαλ ότι η Λάρισα ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος η Αλκμααρ, συμπεριλαμβανομένου των Αγιαξ, Αϊντχόφεν. «Ο Ντεμπελέ έσπασε το τείχος» ήταν ο τίτλος της ολλανδικής εφημερίδας «De Τelegraaf», που στον υπότιτλο ανέφερε «η Αλκμααρ πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη και ένα θαυμάσιο ρεκόρ απέναντι στη Λάρισα».

Στην πρώτη σελίδα του αθλητικού της ενθέτου φιλοξενεί και την «υπόκλιση» του φαν Χάαλ στην ελληνική ομάδα. «Η Αλκμααρ γλυκοκοιτάζει τον επόμενο γύρο» ήταν ο τίτλος της «Αlgemeen Dagblad» σχολιάζοντας ότι η Λάρισα δυσκόλεψε πάρα πολύ τον φαν Χάαλ και τους παίκτες του, ενώ το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΡ ανέφερε: «Η Αλκμααρ υπέφερε από τη Λάρισα, αλλά κέρδισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: