Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣΕΚ...

Αν για τη ΑΕΛ το παιχνίδι με τη Νυρεμβέργη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο το γόητρο, με τους «βυσσινί» να έχουν αποκλειστεί, οι Γερμανοί κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα είναι, αφού με νίκη θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «32».

Στην ομάδα του Άγγελου Χαριστέα έχει στραφεί ήδη το βλέμμα στην αναμέτρηση του «Πανθεσσαλικού», με τον Τόμας Γκάλασεκ να είναι αμφίβολος για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ο Τσέχος μέσος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Σάλκε και θα υπάρχει αναμονή για τη συμμετοχή του έως την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, ο Χαριστέας, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, σημειώνοντας το γκολ της Νυρεμβέργης στην ήττα με 2-1 από τη Σάλκε, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με τους συμπαίκτες του πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Ελλάδα: «Η Σάλκε ευτύχησε να σκοράρει νωρίς. Η Νυρεμβέργη παίζει όλο και καλύτερα. Πρέπει να ασκούμε πίεση από την αρχή και όχι να περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: