Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ"

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε τις δηλώσεις του στον αγώνα λέγοντας τα εξής:«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Εμείς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν βγάλαμε τα στοιχεία που έχουμε δείξει ως ομάδα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε γεγονός ότι προηγηθήκαμε και δεν είχαμε ούτε ηρεμία, ούτε ψυχραιμία για να τελειώσουμε το ματς. Στο β ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεσε με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει, κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τέλος και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Συνεχίζουμε προσπάθειά μας», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Μάκη Κατσαβάκη ότι «δεν ξέρω τελικά αν θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε κι εμείς όπως κάνουν άλλες ομάδες για να πάρουμε ένα σφύριγμα», απάντησε: «Αν είπε αυτό ο κος Κατσαβάκης υποννοώντας την ομάδα μας, είναι κάτι που δεν τον τιμά. Γιατί ξέρει ποια είναι η ΑΕΛ και τι προσπάθειες κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας: «Δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου. Είναι λογικό ως ομάδα να κάνουμε κάποια στιγμή και κακές ή μέτριες εμφανίσεις, όπως ήταν η σημερινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: