Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΤΣΕΡΑΝΙΤΣ: "ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ"

Ο Πανελλήνιος είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ και ο Ντράγκαν Τσέρανιτς, παρά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να φύγει νικήτρια από την Κυψέλη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κούραση που θα έχει ο αντίπαλος από το ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Εμείς είμαστε πολύ δυνατοί και καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα για να βγούμε νικητές», δήλωσε αρχικά.

Και σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του, τόνισε:
«Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας, αλλά ακόμη δεν έχουμε αποκτήσει την πίστη και την ψυχολογία που πρέπει για να κερδίσουμε θεωρητικά καλύτερους αντιπάλους. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τέτοιου είδους αγώνες και πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε και στην πράξη. Θα γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιους παίκτες και καινούργιο προπονητή. Δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση και μέρα με την ημέρα σημειώνουμε μεγαλύτερη πρόοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: