Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΤΣΟΛΗ & ΚΩΤΣΙΟΥ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΛ ήταν ό,τι καλύτερο έχει βιώσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια -μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου- γι αυτό και τόσο οι παίκτες όσο και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να ξαναβρεθούν του χρόνου... εκτός συνόρων.

«Αυτό που σκεφτόμασταν μετά τη λήξη του αγώνα είναι πώς θα καταφέρουμε του χρόνου θα ξαναπαίζουμε στην Ευρώπη, γι αυτό θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ζήσουμε και πάλι τη μαγεία των ευρωπαϊκών αγώνων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κοτσόλης και πρόσθεσε για το ματς με την Αλκμααρ: «Ηταν δύσκολο, κάτι που φανερώνει και το ρεκόρ που πέτυχε στην έδρα της η αντίπαλος, αλλά ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά. Αλλωστε τα λόγια του κ. Χάαλ φανερώνουν πολλά και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε».


Η προσοχή στρέφεται εξ ολοκλήρου στον αγώνα με τον ΟΦΗ για τον οποίο ο πορτιέρο της ΑΕΛ δήλωσε:
«Είναι για εμάς πολύ σημαντικό. Εχουμε μπροστά μας μια τριάδα αγώνων που πρέπει να εκμεταλλευτούμε». Οσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων ο Κοτσόλης είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Είδαμε πράγματα που δεν πιστεύαμε και εμείς οι ίδιοι και χρειάζεται να τους ανταμείψουμε».


Ηλίας Κώτσιος: «Για μας η Ευρώπη τελείωσε αφήνοντάς μας μια πίκρα γιατί μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο» δήλωσε από την άλλη ο Ηλίας Κώτσιος τονίζοντας ότι: «Ολες οι εμπειρίες που ζήσαμε θα είναι σημαντικές και είμαι σίγουρος ότι θα μας φανούν χρήσιμες. Με την Αλκμααρ δείξαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι έχουμε ποιότητα. Η Ευρώπη ουσιαστικά τελείωσε για εμάς και πλέον θα αφοσιωθούμε στις εγχώριες υποχρεώσεις μας για να μπορέσουμε να ξαναβγούμε Ευρώπη, είτε μέσω Κυπέλλου είτε μέσω πρωταθλήματος».

Εκείνο που στενοχώρησε τους «βυσσινί» ήταν ότι δεν πέτυχαν μέχρι τώρα κάποια νίκη στους ομίλους, αλλά όπως λέει ο στόπερ της ΑΕΛ «το γεγονός ότι πολλοί αναγνωρίζουν πόσο καλή ομάδα είμαστε φανερώνει και στους πλέον δύσπιστους την καλή δουλειά που γίνεται. Ξεκινάμε αντεπίθεση για πιο ψηλά. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: