Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ...

Νίκη για τους Νέους της ΑΕΛ στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που θα γίνει το Σάββατο 25/8 στις 5μ.μ. στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 στο Συκούριο του τοπικού Κισσάβου με σκόρερ τον Μητρούσια, που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 80ο λεπτό.

Νέοι ΑΕΛ:
Μπαϊμάκης, Πολύζος, Νόνης (75 Αγγελίνας), Καρατέεβ (60 Μπουροζίκας), Όντος (46 Ζάγκος), Ραχωβίτης (75 Καρανίκας), Κοκόμπελης (75 Μητρούσιας), Ελευθεριάδης (75 Παπαθανασίου), Νούλας (60 Τηλιόπουλος), Καραγιάννης, Μπανούσης (75 Κύρος).

LATEST NEWS FROM TRIPOLITSA


Ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Αστέρα ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος, ξεκίνησε σήμερα με διπλές προπονήσεις η προετοιμασία για το ματς της πρεμιέρας με τη Λάρισα. Οι παίκτες της ομάδας έδωσαν όλοι το παρόν στην προπόνηση, με τους Τσέζαρεκ και Καρντόσο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Η πρωινή προπόνηση είχε ασκήσεις γυμναστικής και βάρη, ενώ στην απογευματινή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» με τον Πάουλο Κάμπος να κοουτσάρει τη μία ομάδα και το συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαναβάρα την άλλη.

Οι φίλαθλοι περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα και χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι στην απογευματινή προπόνηση περισσότεροι από 150 βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας.

Από την Τετάρτη τελικά θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα, που ξεκινάνε από 15 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

THE OFFICIAL - I HAVE A DREAM (Kυκλοφορεί...)

Κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Αυγούστου το νέο τεύχος του “The Official” με μια super παρουσίαση της νέας ΑΕΛ για τη σεζόν 2007-08 σε 116 σελίδες.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Γιώργος Δώνης, σε μια μεγάλη συνέντευξη μιλάει για την πρόκληση του ΟΥΕΦΑ, για το Κύπελλο, για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και για το πώς ονειρεύεται την ΑΕΛ της επόμενης πενταετίας.

Επίσης, στο 14ο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΑΕΛ, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας αποκαλύπτονται σε μια ξεχωριστή παρουσίαση και φωτογράφηση, ενώ ο φακός του “The Official” καταγράφει και σας μεταφέρει καρέ-καρέ την προετοιμασία της… Ευρωπαίας ΑΕΛ στην Ιταλία, σε ένα special φωτορεπορτάζ.

To “The Official” κυκλοφορεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου με πλούσια θεματολογία και δώρο το ένθετο με τα αυτόγραφα των καινούριων παικτών.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙ...


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χάνσα Ροστόκ, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται ο παίκτης να δώσει την τελική απάντηση στην ομάδα της Γερμανίας. Οι διοικούντες της Χάνσα περιμένουν από τον Αγκάλι να τους λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, μιας και η πορεία της ομάδας του Ροστόκ είναι αρνητικότατη στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ



... H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρουσιάζει τη νέα επίσημη φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2007-08, που φέρει την υπογραφή της DIADORA, όπως επίσης και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στις 21.30, στο Ιππικό Κέντρο Θεσσαλίας (2ο χλμ Λάρισας-Κοζάνης, όπισθεν Jumbo).

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ... ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;




Δείτε τα σημερινα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με ένα κλικ:


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Η συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη

... Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, Κώστας Πηλαδάκης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Παρασκευή 24 Αυγούστου στη 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial Classical Hotels” (αίθουσα «Αχιλλέας 1 & 2»).

ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19:00 NET: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Toρνουά Ακρόπολις (Ζ)

21:45 NET: ΕΛΛΑΔΑ -ΙΤΑΛΙΑ Toρνουά Ακρόπολις (Ζ)


ΣΠΟΡ+

07:00 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
08:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ (Ε)
10:00 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
12:00 AIR TIME
13:00 ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
13:30 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
14:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (Ε)
16:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ (Ε)
18:10 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
19:00 WRC
20:00 ROLAND GARROS (Ε)
00:05 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20
00:15 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
04:00 ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΖΑΟΥΛΙ (Ε)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

19:00 ET3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
20:15 CHANNEL 9: Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 9

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

21/8/2004 Οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοϊα στον αγώνα με διθέσιο σκάφος 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Η Τασούλα Κελεσίδου κατακτά το αργυρό με 66.68 στη δισκοβολία και το ίδιο βράδυ, ο 33χρονος Πύρρος Δήμας, ο κορυφαίος της ελληνικής άρσης βαρών, κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 85 κιλά με 175+202.5 κιλά και αποχαιρετά τις μπάρες αφήνοντας τα παπούτσια του μπροστά τους. Στην Νίκαια, 6000 φίλαθλοι τον αποθεώνουν διακόπτωντας την απονομή για ένα δεκάλεπτο

21/8/1997 Τούρκος φίλαθλος σκοτώνει κατά λάθος τον 15χρονο γιο του σε άγριους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την νίκη της Τουρκίας επί της Ουαλίας 6-4 σε προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο

21/8/1995 Η Χριστίνα Θαλασσινίδου κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στο σόλο συγχρονισμένης κολύμβησης στους Πανευρωπαϊκούς της Βιέννης

21/8/1990 Η Kelly Craig γίνεται η πρώτη γυναίκα που ξεκινάει σε αγώνα μπέιζμπολ στο Little League World Series στη νίκη της ομάδας της British Columbia επί της Matamoros από το Μεξικό με 8-3

21/8/1984 Η Άννα Βερούλη βρίσκεται ντοπαρισμένη μετά τα προκριματικά του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες

21/8/1971 Η 16χρονη Laura Baugh γίνεται η νεότερη αθλήτρια που κερδίζει το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνικού Γκολφ

21/8/1954 Ξεκινά το 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητισμού (ΕΠΑ) στη Βέρνη. Οι Σοβιετικοί επικρατούν ολοκληρωτικά στους άνδρες και στις γυναίκες

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ… ΓΙΑ ΓΚΟΥΓΚΑ


Μετά από 1,5 χρόνο παρουσία στην ομάδα, έπεσαν τίτλοι τέλους για τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ντος Σάντος Γκούγκα. Συγκεκριμένα χθές το απόγευμα εμφανίστηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις των Δέντρων, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχαιρέτησε τους παλιούς συμπαίκτες του. Εκτιλίχθηκαν συγκινιτικές στιγμές με τους πρώην συμπαίκτες να του προσφέρουν το καλύτερο τέλος από την ομάδα της ΑΕΛ

Ο βραζιλιάνος επιθετικός στην εν γένει παρουσία στην Λάρισα αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σκόραρε 3 φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκούγκα επιστρέφει σε ένα οικείο περιβάλλον γι’ αυτόν και συγκεκριμένα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Καλή συνέχεια Ντος Σάντος Γκούγκα…

ΑGALI - AΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ


... Σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής ιστοσελίδας handelsblatt.com ο Victor Agali επιστρέφει σε παλιά λημέρια και συγκεκριμένα στην Hansa Rostock.

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

" Victor Agali kommt zum Probetraining nach Rostock"

Ein alter Bekannter kehrt nach Rostock zurόck. Der nigerianische Stόrmer Victor Agali wird ab Mittwoch beim Bundesligisten FC Hansa ein dreitδgiges Probetraining bestreiten. Der derzeit vereinslose 28-Jδhrige spielte bereits von 1998 bis 2001 an der Ostseekόste und kφnnte bei den Hanseaten ablφsefrei einen Vertrag unterschreiben. "Er trainiert, damit wir sehen kφnnen, wie sein Fitnesszustand ist. Dass er Fuίball spielen kann, wissen wir ja", sagte Rostocks Manager Herbert Maronn zu einer mφglichen Verpflichtung Agalis.

Zuletzt stand der Nigerianer beim tόrkischen Erstligisten MKE Ankaragόcό unter Vertrag, zuvor war er in Frankreich bei OGC Nizza. Agali absolvierte fόr Rostock und Schalke 04 insgesamt 120 Bundesligaspiele und erzielte dabei 31 Tore.


Σε γενικές γραμμές το άρθρο αναφέρει ότι ο Αγκάλι επιστρέφει στο Ροστόκ. Ο παίκτης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Χάνσα που ανήκει στην Μπουντεσλίγκα.

Αναφέρει ότι έπαιξε ξανά στην Χάνσα από το 1988 έως το 2001 και κάνει λόγο για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Τέλος φιλοξενεί μια δήλωση του μάνατζερ της Χάνσα Ροστόκ: γνωρίζουμε ότι ο Αγκάλι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.