Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;

Ένα ακόμη όνομα είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, ως μεταγραφικού στόχου της ΑΕΛ για τη θέση του επιθετικού. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ της Λάρισας, εξετάζεται η περίπτωση του Μιχάιλο Πιάνοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης είναι 30 ετών (13/2/77), έχει ύψος 1.82 και έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς σε πέντε χρόνια είχε 84 συμμετοχές και 59 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σέρβικη Κούλες, στην συνέχεια πήγε όπως αναφέραμε στον Ερυθρό Αστέρα και στην συνέχεια στην Σπαρτάκ Μόσχας όπου σε 48 παιχνίδια πέτυχε 11 τέρματα. Πέρυσι ήταν στην Ρωσική Ροστόφ και σε 11 συμμετοχές είχε πετύχει 3 γκολ. Ο Πιάνοβιτς είναι και διεθνής με την εθνική Σερβίας πέντε φορές, ενώ έχει μείνει ελεύθερος.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ГОД КОМАНДА ЛИГА И Г
95/96 ОФК (Белград, Сербия) А 16 0
96/97 ОФК (Белград, Сербия) А 27 4
97/98 ОФК (Белград, Сербия) А 23 4
98/99 ОФК (Белград, Сербия) А 16 11
Црвена Звезда (Белград, Сербия) А 5 3
99/00 Црвена Звезда (Белград, Сербия) А 27 22
00/01 Црвена Звезда (Белград, Сербия) А 29 23
01/02 Црвена Звезда (Белград, Сербия) А 22 11
02/03 Црвена Звезда (Белград, Сербия) А 25 21
2003 Спартак (Москва, Россия) А 6 1
2004 Спартак (Москва, Россия) А 17 6
2005 Спартак (Москва, Россия) А 17 1
2006 Спартак (Москва, Россия) А 8 3
2007 Ростов (Москва, Россия) Α 11 3

LATEST NEWS FROM MY DREAM


Χωρίς να χαλαρώνουν ούτε λεπτό, συνεχίζεται στην ΑΕΛ η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα έχουν κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον στόχο τους, ο οποίος είναι να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης ξέρει ότι δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σπύρο Χριστόπουλο και Αντώνη Πούτα, καθώς και τον τιμωρημένο από πέρυσι, Στέλιο Βενετίδη. Μοιρασμένες είναι και οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αλέξης Βεργώνης, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα τα καταφέρει. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και ο Δώνης ελπίζει να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα την τελευταία στιγμή.

LATEST NEWS FROM TRIPOLITSA

... Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κυπελλούχο Ελλάδας Λάρισα, με τον Πάουλο Κάμπος να κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά του, δίνοντας έμφαση στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του σε αυτό το πρώτο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα. Το σημερινό πρόγραμμα είχε και πάλι δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) με τους φιλάθλους του Αστέρα να δίνουν το παρόν στο γήπεδο και να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με την παρουσία τους.

... Στο μεταξύ, μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα, καθώς οι φίλοι του Αστέρα θέλουν να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη στιγμή της ιστορικής πρεμιέρας στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

... Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό στο Αργος (6 μ.μ), όπου θα αγωνιστούν όσοι ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουν στον αγώνα με τη Λάρισα.

"ON THE ROAD 2005 - 2006"


Νέο DVD με τίτλο : “On the road 2005 - 2006″

...... Ο σύνδεσμος "Monsters" στα πλαίσια της κυκλοφορίας μιας σειράς από DVD με υλικό από τις εκδρομές και την παρουσία του κόσμου εντός έδρας, κυκλοφόρησε το δεύτερο DVD από την πρώτη χρονιά της ΑΕΛ στην Α’ Εθνική με τίτλο “On the road 2005 - 2006″. Το DVD διατίθεται από τα γραφεία του συνδέσμου και για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

MONSTERS: ... ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ...


Με μια σκληρή ανακοίνωση ο σύνδεσμος φιλάθλων Μonsters, θέτει όλους προ των ευθυνών τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

... "Σε αυτούς τους εθιμοτυπικούς πια εθνικούς “εορτασμούς” κάθε χρονιάς ακούγονται με επαναληπτική ευκολία κλισέ με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί τους και από μια απόλυτα φυσική αντίδραση ευχόμαστε να μην χρειαστεί να τα επικαλεστούμε ποτέ. “Λαοί χωρίς μνήμη είναι λαοί χωρίς μέλλον”. Τα σιχαινόμαστε τόσο πολύ χρόνο με το χρόνο που ίσως τελικά να φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε ακόμη και την ελάχιστη δόση αλήθειας που μπορεί να κρύβουν. Ανύποπτα φτάνει μια στιγμή και η αλαζονεία σου τιμωρείται παραδειγματικά από εκείνο το παλιό κλισέ στον δικό σου μικρόκοσμο : οι λαοί χωρίς μνήμη και γνώση της ιστορίας είναι έτοιμοι να καταστρέψουν το σπίτι τους.


... Θα γυρίσουμε μόλις πέντε χρόνια πίσω στον Αύγουστο του 2002. Η διαφορά με την σημερινή πραγματικότητα στο θέμα της ενασχόλησης με την ομάδα είναι τεράστια : τα forums σχεδόν ανύπαρκτα, η ενημέρωση στις λεπτομέρειες μηδαμινή, το βάρος της πίεσης από τον κόσμο σχεδόν μηδενικό. Το δικαστικό θρίλερ του καλοκαιριού που θα έκρινε το μέλλον της ομάδας έμοιαζε να φτάνει στο τέλος του, τη στιγμή που η με πολλές λύσεις ανάγκης συνέχιζε την αγωνιστική της προετοιμασία κάτω από ακατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες. Στις 23 Ιουλίου εκδικάστηκε στο εφετείο Λάρισας η αίτηση ανάκλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αρχική αρνητική απόφαση του εφετείου που έκλεινε το δρόμο στην οριστική οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Ταυτισμένη με το μέλλον της ομάδας η θετική έκβαση αυτής της υπόθεσης θα ξεπερνούσε το εμπόδιο του μηδενισμού της ομάδας σε κάθε αγώνα στην νέα περίοδο λόγω της εκδίκασης προσφυγών σε βάρος της εταιρείας, ενώ θα εξασφάλιζε άμεσα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, δίνοντας το δικαίωμα σε νεαποκτηθέντες ποδσφαιριστές αλλά και σε όσους εναπομείναντες ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, να αγωνιστούν. Μέχρι τη συγκεκριμένη απόφαση μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές είχαν το δικαίωμα συμμετοχής από τους οποίους οι δύο ήταν τερματοφύλακες.

... Παράλληλα με όλα αυτά η ΑΕΛ αντιμετώπιζε και την ποινή της UEFA με την αφαίρεση 6 βαθμών για τις παλαιότερες οφειλές της εταιρείας στον ποδοσφαιριστή Miletic. Φυσικά η προσωρινή διοίκηση με δεδομένη την οικονομική της αδυναμία να ικανοποιήσει την απαίτηση της UEFA μέχρι την καταλυτική ημερομηνία της 20ης Αυγούστου, προσπαθούσε να διευθετήσει το ζήτημα σε συνεργασία με την ΕΠΟ…

... Πέντε χρόνια αργότερα κάποιοι συνεχίζουν να γκρινιάζουν που η ομάδα δεν σκόραρε κόντρα στην Fiorentina και έμεινε στο “ταπεινωτικό” 0-0, ειρωνεύονται το ιδιοκτησιακό καθεστώς που δεν μπορεί να πείσει ποδοσφαιριστές επιπέδου Champions League να υπογράψουν στην Α.Ε.Λ., χλευάζουν αποκτήσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Sarmiento ή ο Para… Η συζήτηση του τρόπου να συνυπάρξουν στις ίδιες εξέδρες οι απόντες και αδιάφοροι των πέτρινων χρόνων με αυτούς που κυνηγούσαν φορείς και εκπροσώπους της πόλης για να σταθούν απλά σαν γλάστρες στο εφετείο και να δώσουν την εντύπωση πως υπάρχει ενδιαφέρον για το μέλλον αυτής της ομάδας, έγινε υποθετικά αμέτρητες φορές μεταξύ μας στη διάρκεια της πορείας για την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων.


... Σίγουρα τα αντισώματα που απέκτησαν οι δεύτεροι, κολλημένοι δίπλα στην παραμικρή εξέλιξη κάθε στιγμή, δεν πρόκειται ποτέ να τα αποκτήσουν οι πρώτοι γιατί απλά ήταν απόντες και είναι αργά ακόμα και λεπτομέρειες να μάθουν για ολ’ αυτά, να αποκτήσουν την ίδια υπομονή και ευαισθησία. Μπορούν όμως για αρχή να αποδεχθούν την πραγματικότητα πως όσοι είναι προσγειωμένοι, υπομονετικοί και δίνουν χώρο και χρόνο στα μακρύτερα όνειρά τους δεν είναι κατ’ ανάγκη και “τσιράκια της διοίκησης"…

ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Oρίστηκε ο διαιτητής για τον Αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Βασίλη Παμπορίδη του Συνδέσμου Κιλκίς. Αναλυτικά:

Ημερομηνία γεν. 23/12/1973
ΣΔΠ Κιλκίς
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ιδ. Υπάλληλος
ΥΨΟΣ: 1.80
ΕΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ: 1992
ΕΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ: 2005
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Παμπορίδης Β.

ΣΔΠ

Κιλκίς

ΒΟΗΘΟΣ

Ιτσκος Δ.

ΣΔΠ

Σερρών

ΒΟΗΘΟΣ

Τζούνας Ν.

ΣΔΠ

Κοζάνης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Τριτσώνης Σ.

ΣΔΠ

Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Μεσσαλάς Β.

ΣΔΠ

Αχαϊας

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;


Δείτε τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα μόνο μ' ένα κλικ:





ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19:00 ΝET: ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Toυρνουά "Ακρόπολις" (Ζ)
21:00 ΑΝΤ1: ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Φιλικός αγώνας (Ζ)
21:30 MEGA: EΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ Φιλικός αγώνας (Ζ)
21:45 ΝΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Toυρνουά "Ακρόπολις" (Ζ)
22:00 ΣΠΟΡ+: ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Φιλικός Αγώνας (Ζ)


ΣΠΟΡ+

07:00 WRC
08:00 ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ
10:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ (Ε)
12:00 AIR TIME
13:00 ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
13:30 ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
14:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (Ε)
16:00 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
18:10 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ (Ε)
21:00 ROLAND GARROS (Ε)
22:00 ΣΠΟΡ+: ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Φιλικός Αγώνας (Ζ)
00:05 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20
00:15 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
04:00 ROLAND GARROS (Ε)


ΕΚΠΟΜΠΕΣ

19:00 ET3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
20:15 CHANNEL 9: Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 9

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

22/8/2004 Ο Δημοσθένης Ταμπάκος κατακτά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους με 9.862 βαθμούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όμως νωρίτερα το πρωί οι Βασίλης Πολύμερος και Νίκος Σκιαθίτης εκπλήσσουν κατακτώντας το χάλκινο στο Διπλό Σκιφ Ελαφρών Βαρών

22/8/1999 Η Κατερίνα Θάνου κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ με 10.84 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Σεβίλλη. Πρώτη αναδεικνύεται η Marion Jones με 10.70 και δεύτερη η Inger Miller με 10.79

22/8/1972 Η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν δέχεται την ανεξάρτητη συμμετοχή της Ροδεσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, αφού η πρόταση που έχει γίνει στη Ροδεσία να συμμετάσχει κάτω από την σημαία της Αγγλίας έχει απορριφθεί από τους Ροδεσιανούς. Η Ροδεσία, που έχει πάρει το όνομά της από τον Cecil Rodes το 1889, διασπάται το 1911 στη Βόρεια (μετέπειτα Ζάμπια) και στη Νότια (μετέπειτα Ζιμπάμπουε). Το 1970 αυτοανακηρύσσεται δημοκρατία, με συνέπεια η Αγγλία και τα Ηνωμένα Έθνη να της επιβάλλουν εμπορικό αποκλεισμό

22/8/1971 Η Kerry Kleid γίνεται η πρώτη αμερικανίδα επαγγελματίας οδηγός μοτοσυκλέτας
22/8/1964 Η εκπομπή του BBC “Match of the Day” κάνει πρεμιέρα δείχνοντας φάσεις από τον αγώνα Arsenal- Liverpool

22/8/1950 Η Althea Gibson γίνεται η πρώτη έγχρωμη τενίστρια που γίνεται δεκτή στο αμερικάνικο πρωτάθλημα

22/8/1909 Διεξάγεται ο πρώτος Rheims International Air Race στην Γαλλία

22/8/1851 Το ιστιοφόρο “America” τερματίζει πρώτο κερδίζοντας 14 βρεταννικά πλοία σε έναν αγώνα γύρω από την Νήσο Wight δίνοντας το όνομά του στην διοργάνωση, γνωστή ως “America’s Cup”