Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

"ΒΥΣΣΙΝΙ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ


Κώστας Πηλαδάκης:
«Η Μπλάκμπερν είναι μια δυνατή ομάδα. Θα σταθούμε όμως αξιοπρεπώς. Στόχος μας, μια καλή εμφάνιση. Δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Αλκαζάρ.Πρέπει να γίνουν εργασίες, ελπίζω να προλάβουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Νίκος Λυράκης: «Τα παιχνίδια με την Μπλάκμπερν έχουν για μας ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς εκεί αγωνίστηκε στο παρελθόν ο νυν τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης. Στο πρώτο παιχνίδι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί για να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα. Δίνουμε μάχη για να περάσουμε το Αλκαζάρ ως έδρα, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μιας και έχουμε δηλώσει το Πανθεσσαλικό. Ο κόσμος της Λάρισας θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν ενδιαφέροντα ευρωπαϊκό αγώνα μετά από πολλά χρόνια».

Γιώργος Δώνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς ήταν δεδομένο πως θα ήταν δύσκολη η κλήρωση. Οι εμπειρίες που πήρα στη Μπλάκμπερν με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και είμαι ευχαριστημένος που θα επιστρέψω ως αντίπαλος εκεί.»

Νίκος Νταμπίζας: «Νομίζω πως εδώ που φτάσαμε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο. Όσον αφορά για τον αντίπαλο έχω να πω πως είναι ένας αξιόπιστος αντίπαλος και θέλει μεγάλη προσοχή. Η κλήρωση είναι δύσκολη έτσι και αλλιώς και με όποια ομάδα και να πέφταμε θα ήταν το ίδιο. Η Μπλάκμπερν αγωνίζεται σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύω πως τα λόγια περισσεύουν
Εμείς είμαστε στο γκρουπ των αδυνάτων αλλά θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα ώστε να προκριθούμε στους ομίλους»

Ηλίας Κυριακίδης : «Θεωρώ την κλήρωση για εμάς αρκετά δύσκολη καθώς το πρωτάθλημα της Αγγλίας είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό και τα παιχνίδια που έχει η Μπλάκμπερν στα πόδια της σε σχέση με τα δικά μας είναι πολύ πιο δυνατά. Οποιαδήποτε αγγλική ομάδα και να μας τύχαινε θα ήταν το ίδιο δύσκολο. Ξέρουμε όμως από σήμερα το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας θα ψάχνει και θα μελετήσει τον αντίπαλο και θα πληροφορηθούμε και εμείς για το τι ακριβώς μας περιμένει.»

Ηλίας Κώτσιος: «Δύσκολη κλήρωση. Η Μπλάκμπερν είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ό,τι βγει. Με βάση τις ομάδες που υπήρχαν θα προτιμούσα μια εκ των Ρεν ή Μπράγκα».

Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο : «Η κλήρωση είναι μια χαρά. Είναι πολύ καλό για τη Λάρισα το ότι παίζει με τη Μπλάκμπερν από πολλές απόψεις. Κυρίως όμως επειδή ο προπονητής μας έχει παίξει εκαί και γνωρίζει πολύ καλά το στυλ , την ψυχολογία της ομάδας , το γήπεδο, τον κόσμο. Εγώ προσωπικά σαν παίκτης της Έβερτον έπαιξα αντίπαλος με τη Μπλάκμπερν και έβαλα δύο γκολ σε νικηφόρο για την ομάδα μου παιχνίδι.
Γιατί να μη κάνω το ίδιο και τώρα ;!!!!...»

Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ πιο εύκολη κλήρωση . Μάλλον είναι σημαδιακό το ότι ο προπονητής μας θα παίξει αντίπαλος στην παλιά του ομάδα και εννοώ θετικά σημαδιακό. Δε πρέπει να μας τρομάζει , ούτε να μας απογοητεύει κανένας αντίπαλος . Η Μπλάκμπερν είναι μια κλασσική Αγγλική ομάδα .Εμείς είμαστε οι κυπελλούχοι Ελλάδος όμως. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και το πιστεύω ότι θα περάσουμε. Υπάρχει το θετικό ότι εμείς δε θα έχουμε κανένα άγχος. Θα πάμε για ότι καλύτερο.»

Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΒΥΣΣΙΝΙ...

Ήταν γνωστό, εκ των προτέρων, ότι η κλήρωση για την ΑΕΛ δεν θα ήταν εύκολη. Η κληρωτίδα στο Μονακό έφερε στο δρόμο των βυσσινί την αγγλική Μπλάκμπερν, αντίπαλο για πρώτο γύρο του κυπέλλου Ουέφα και εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους. Μια ομάδα όχι άγνωστη στο Γιώργο Δώνη, αφού ο ίδιος υπήρξε παίκτης της, πριν, περίπου, μια δεκαετία. Η ΑΕΛ θα είναι γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα στις 20 Σεπτεμβρίου όπου θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό της 4ης Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Ίγουντ Παρκ της αγγλικής πόλης. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ θα είναι εκείνη που δεν θα έχει το άγχος της πρόκρισης αφού είναι, εκ των προτέρων, το αουτσάιντερ της αναμέτρησης

Αναφορικά με τι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, δύσκολη κλήρωση για Άρη και Πανιώνιο που θα αντιμετωπίσουν τις Σαραγόσα και Σοσό αντίστοιχα. Πιο βατή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει της σλοβακική Αρτμέντια, ενώ η ΑΕΚ, αν αποκλειστεί από τη Σεβίλλη και συμμετάσχει στο κύπελλο Ουέφα θα αντιμετωπίσει της αυστριακή Σαλτσμπουργκ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ 5 ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ...

Άγιαξ: Ο «Αίαντας» έστω και αν δεν βρίσκεται στα καλύτερα του αποτελεί φόβητρο για τους Θεσσαλούς. Οι Ολλανδοί δευτεραθλητές έχουν στον πάγκο τους τον Χενκ Τεν Κάτε. Από το ρόστερ της ομάδας ξεχωρίζουν ο πολύπειρος Έντγκαρ Ντάβιντς και ο πρώτος σκόρερ και ταλαντούχος Γιαν Χούντελαρ. Ο Άγιαξ ηττήθηκε με 1-0 στο Άμστερνταμ και 2-1 στην Πράγα από τη Σλάβια και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι κατετάγη 2ος και κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.


Παλέρμο: Πρόκειται για έναν από τους αρχαιότερους συλλόγους στο Καμπιονάτο, αφού ιδρύθηκε το 1900. Προπονητής της είναι ο Στέφανο Κολοαντουόνο, από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Μίκολι, Μπρεσιάνο, Σιμπλίσιο, Μπαρτσάλι και Τζακάρντο. Πέρυσι η Παλέρμο κατετάγη 5η ενώ ξεκίνησε τις φετινές τις υποχρεώσεις, με ήττα από τη Ρόμα(2-0)την 1η αγωνιστική.



Μπλάκμπερν: Ο γνωστός αγγλικός σύλλογος αν βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΛ , θα θυμίσει στον Γιώργο Δώνη κάποιες από τις ποδοσφαιρικές του στιγμές, αφού αγωνίστηκε εκεί το 1997. Στον πάγκο των «Ρόβερς» κάθεται ο Μαρκ Χιούζ, ενώ από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Ρόκε Σάντα Κρουζ, Πέτερσεν και Μπένι Μακκάρθι. Στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ κατετάγη 10η και προκρίθηκε στο θεσμό μέσω του Κυπέλλου Ιντερτότο, φέτος μετά από 3 παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες, μια νίκη και βρίσκεται στην 9η θέση.


Ρεν: Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες ομάδες του «Σαμπιονά», με προπονητή τον Πιέρ Ντρεοσί. Αναμφισβήτητα, το αστέρι της ομάδας είναι ο γνωστός σε όλους Σιλβέν Βιλτόρ(αποκτήθηκε από την Λιόν) και οι Μπρούνο Σείρου, Πίτερ Χάνσον (τον ήθελε ο Παναθηναϊκός). Το φινάλε του περσινού Σαμπιονά τη βρήκε στην 4η θέση, ενώ φέτος μετά από 6 αγωνιστικές, έχει 3 νίκες δύο ισοπαλίες και μια ήττα, όντας στην 5η θέση του πίνακα.



Μπράγκα: Η αντιπρόσωπος της Ιβηρικής χερσονήσου για τους πιθανούς αντιπάλους της Λάρισας, είναι μια αξιόλογη ομάδα. Στη τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Ζόρζε Κόστα, ενώ το όνομα που γνωρίζει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος είναι αυτό του Ζοάο Πίντο, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Αντρέα Μαδρίτ (απασχόλησε παλιότερα τον Παναθηναϊκό) και Ζοάο Τομάς. Στο περσινό πρωτάθλημα βρέθηκε στην 4η θέση, ενώ φέτος σε δύο παιχνίδια έχει μια νίκη και μια ήττα και είναι 5η.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ...

Μία μέρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο κύπελλο UEFA (14:00). Εκεί όπου Παναθηναϊκός, Αρης, Πανιώνιος, Λάρισα και ΑΕΚ, εφόσον δεν περάσει το εμπόδιο της Σεβίλλης, αναζητούν έναν αντίπαλο στα μέτρα τους. Οι 80 ομάδες χωρίστηκαν σε 8 γκρουπ, τα οποία αποτελούνται από πέντε ισχυρούς και πέντε αδύνατους.Οι... τυχεροί των 8 γκρουπ είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, βάσει των υποψήφιων αντιπάλων, να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε αυτή δηλαδή των ομίλων.

Η κυπελλούχος ΑΕΛ, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 19 χρόνια, εντάχθηκε στο 5ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγιαξ (Ολλανδία), Παλέρμο (Ιταλία), Μπλάκμπερν (Αγγλία), Ρεν (Γαλλία) και Μπράγκα (Πορτογαλία).

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί με μία εκ των Οντένσε (Δανία), Αρτμέντια (Σλοβακία), Ζυρίχη (Ελβετία), Ερτσίγεσπορ (Τουρκία) και Τάμπερε (Φινλανδία).

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Νυρεμβέργη (Γερμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και Ραμποτνίτσκι (Σκόπια).

Ο Αρης θα κληρωθεί μια εκ των Βασιλεία (Ελβετία), Σαραγόσα (Ισπανία), Αμβούργο (Γερμανία), Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) και Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Ο Πανιώνιος θα παίξει με μια εκ των Αλκμααρ (Ολλανδία), Αντερλεχτ (Βέλγιο), Σοσό (Γαλλία), Σαμπντόρια (Ιταλία) και Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία).

ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;


Δείτε όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα μόνο μ' ένα κλικ:

http://www.sportime.gr/ypoloipos_typos.asp?article_id=9

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

12:30 ET1/EUROSPORT: ΣΤΙΒΟΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7η μέρα, Οζάκα (Ζ)

14:00 EUROSPORT 2: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA Κλήρωση Α' γύρου, Μονακό (Ζ)

21:30 SS2: ΣΑΛΚΕ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Z)
21:45 MEGA: ΜΙΛΑΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ Ευρωπαϊκό Super Cup (Z)

ΣΠΟΡ+

06:00 AIR TIME
07:00 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
08:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ TV
10:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ: ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ (E)
12:00 AIR TIME
13:00 ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
13:30 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
14:30 ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Mπάσκετ Φιλικό (E)
16:30 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΖΑΚΑ 2007 (E)
22:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ (E)
00:05 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20
00:30 NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ - ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ (E)
03:00 AIR TIME
04:00 ΚΑΜΙΚΑΖΙ
05:00 ΑΡΣΕΝΑΛ TV

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

18:30 ET3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
20:00 SS1: FOOTBALL PLANET
21:00 SS1: CHAMPIONS ZONE
21:00 ET1: ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ)
00:00 SS1: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

31/8/2003 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπληρώνει 300 συμμετοχές στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό και γίνεται ο προπονητής με τη μακροβιότερη θητεία. Ο συνολικός απολόγισμός του είναι 194 νίκες, 62 ισοπαλίες και 44 ήττες

31/8/1984 Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Μίμη Δομάζου με τον ΠΑΟ εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς 2-3 στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 50.000 θεατές, ο οποίος στο 78' ζήτησε από τον προπονητή να αντικατασταθεί από τον Σπύρο Λιβαθινό

31/8/1983 Ο Edwin Moses καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 εμπόδια με 47.02 στο Κόμπλεντς και δηλώνει ότι το προηγούμενο βράδυ είχε δει όνειρο στο οποίο νικούσε με επίδοση 47.03

31/8/1979 Η 16χρονη Tracy Austin κερδίζει την Andrea Jaeger στον ιστορικό “αγώνα των κοριτσιών” για το US Open

31/8/1972 Ο Mark Spitz κερδίζει το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα και το πέμπτο στη σκυταλοδρομία των 800μ ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου

31/8/1970 Ξεκινάει το πρώτο πρωτάθλημα σκακιού με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Ιντιανάπολη

31/8/1969 Παραμονή των 46ων γενεθλίων του, σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα στο Des Moines της Άιοβα ο Rocky Marciano, ο μοναδικός παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών που απεσύρθη αήττητος στα 32 του χρόνια με 49-0 νίκες, από τις οποίες οι 43 ήταν με νοκ άουτ

31/8/1913 Iδρύεται η PSV Eindhoven στην ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας

31/8/1895 Διεξάγεται ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας αμερικάνικου φούτμπολ στο Latrobe μεταξύ Latrobe YMCA και Jeanette AC 12-0. Η αμοιβή του John Brallier από την Latrobe είναι 10 δολάρια

31/8/1881 Διεξάγεται το πρώτο US tennis men’s single Championship στο Newport

ΟΙ 80 ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε ο β' προκριματικός γύρος του κυπέλλου Ουέφα με την διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων. Προέκυψαν οι υπόλοιπες 32 ομάδες, συμπληρώνοντας έτσι τις 80 που θα μπουν στην κλήρωση του Μονακό. Η μόνη εκκρεμότητα που απομένει αφορά την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι ΑΕΚ-Σεβίλλη.

Οι 80 ομάδες που θα θα δώσουν παρόν στην κλήρωση είναι οι εξής :

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Άλκμααρ (Ολλανδία)
Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)
Μπορντό (Γαλλία)
Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μπριζ (Βέλγιο)
Παλέρμο (Ιταλία)
Τότεναμ (Αγγλία)
Ρεάλ Σαραγόσα (Ισπανία)
Ραπίντ Βουκ. (Ρουμανία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
Σοσό (Γαλλία)
Χέρενφεεν (Ολλανδία)
Μπόλτον (Αγγλία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Χετάφε (Ισπανία)
Έβερτον (Αγγλία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)
Έμπολι (Ιταλία)
Ρεν (Γαλλία)
Πανιώνιος (ΕΛΛΑΔΑ)
Γκρόνιγκεν (Ολλανδία)
Νυρεμβέργη (Γερμανία)
Μπελενένσες (Πορτογαλία)
Πάκος Φερέιρα (Πορτογαλία)
Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία)
Άρης (ΕΛΛΑΔΑ)
Τβέντε (Ολλανδία)
Αμπερντίν (Σκοτία)
Μέταλιτς Χάρκιβ (Ουκρανία)
Α.Ε.Λ. (ΕΛΛΑΔΑ)
Δυναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Έλφσμποργκ (Σουηδία)
Κοπεγχάγη (Δανία)
Τουλούζ (Γαλλία)
ΦΚ Σεράγεβο(Βοσνία-Ερζεγοβίνη)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Ζυρίχη (Ελβετία)
FC BATE (Λευκορωσία)
Τάμπερε (Φινλανδία)
Σπάρτακ Μόσχας (Ρωσία)
Διναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
ΦΚ Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Άγιαξ (Ολλανδία)
Λοκομοτίβ Σόφιας (Βουλγαρία)
Ανόρθωση (Κύπρος)
Ραμποτνίσκι (FYROM)
Γαλατάσαράι (Τουρκία)
Λεϊρία (Πορτογαλία)
Σαμπντόρια (Ιταλία)
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)
Χάμαρμπι (Σουηδία)
Άαλμποργκ (Δανία)
Βαλερένγκα (Νορβηγία)
Χάκεν (Σουηδία)
Μπραν (Νορβηγία)
Μίντιλαντ (Δανία)
OB Odense (Δανία
Γιάμπλονετς (Τσεχία)
Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Ρωσία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)
Μπλάκμπερν (Αγγλία)
Χελσινγκμποργκ (Σουηδία)
AIK (Σουηδία)
Σιον (Ελβετία
Αρτμέντια (Σλοβακία)
Ντνίπρο (Ρωσία)
Αμβούργο (Γερμανία)
Λανς (Γαλλία)
Γκρότσλιν (Πολωνία)
Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία)
Ερκίγιεσπορ (Τουρκία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
Βασιλεία (Ελβετία)
και ο ηττημένος του ζευγαριού ΑΕΚ-Σεβίλλης