Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Αλκμάαρ την Πέμπτη στην Ολλανδία για το ΟΥΕΦΑ. Υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα, οι οποίοι εάν επιβεβαιωθούν θα θέσουν τον Ιβοριανό επιθετικό της Λάρισας εκτός πλάνων.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Δώνης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «συνεχίστε έτσι, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Αξίζουμε περισσότερα!», ενώ εστίασε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, που κοστίζουν πολύτιμους βαθμούς.

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέφερε στην Ερα ΣΠΟΡ: «Το αρχικό αίσθημα που είχα ήταν μια πικρία, αλλά ξημερώνοντας η μέρα άλλαξα άποψη. Βλέποντας πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αυτό το αίσθημα έχει αντικατασταθεί από ικανοποίηση. Δεν έχει να κάνει αυτό με το αποτέλεσμα, αλλά από τον τρόπο με τον οποία λειτουργεί η ομάδα μας».

Και συμπλήρωσε: «όταν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον πιάνεις από τον λαιμό, κάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες κανένα αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την προσπάθεια. Παίζουμε καλό, δημιουργικό ποδόσφαιρο. Κανείς, όμως, δεν υπογράφει συμβόλαιο και με τα αποτελέσματα».

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: "ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ..."

"Φαίνεται κάποιους έχουμε ενοχλήσει στο κέντρο, ή δεν ξέρω από που αλλού και φροντίζουν να μας στέλνουν το μήνυμα. Ξέρετε όμως, τους στέλνουμε και εμείς ένα μήνυμα. Η Λάρισα είναι εδώ και η πορεία της προς την κορυφή δεν μπορεί να ανακοπεί".

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος, σκόρερ του δεύτερου γκολ της θεσσαλικής ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό και γιος του μεγάλου άσου του παρελθόντος Γιάννη, δεν κρύβει την πίκρα του μιλώντας στο SPORT 24 για τη νέα χαμένη ευκαιρία της ομάδας του (ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τους "πράσινους") αλλά και το νέο διαιτητικό λάθος (από θέση οφσάιντ σκόραρε ο Τζιώλης).

"Εχει καταντήσει βαρετό και μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί αλλά δείτε τα παιχνίδια ένα ένα. Με τον Παναθηναϊκό, την πιο φορμαρισμένη ομάδα το τελευταίο δίμηνο με σερί νικών, αποδώσαμε εκπληκτικά και έπρεπε να νικήσουμε με 3 ή 4 γκολ. Ισως ακούγεται υπερβολικό για κάποιον που δεν έχει δει το παιχνίδι, αλλά όσοι το παρακολουθησαν καταλαβαίνουν τι εννοώ" λέει ο άσος των "Βυσσινί" που έχει... βαρεθεί με τους συμπαίκτες του να παίρνει συγχαρητήρια από τους αντιπάλους αλλά όχι και το αποτέλεσμα.

"Ολοι μας λένε μπράβο και στο δρόμο μας σταματά ο κόσμος και μας λέει συγχαρητήρια για την εμφάνιση, αλλά δεν έχουμε πάρει το αποτέλεσμα που δικαιούμαστε. Το γεγονός ότι παίκτες και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν την ισοφάριση και την ισοπαλία σαν να κατέκτησαν κάποιον τίτλο τα λέει όλα. Σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι τη στιγμή που θα μπορούσαν να χάσουν τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά.

Εμείς τι να πούμε όμως ; Βρεθήκαμε και πάλι πίσω στο σκορ με γκολ που δεν υπάρχει, αφού ήταν άκυρο και παρ’ όλα αυτά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το σκορ. Χάσαμε και άλλες ευκαιρίες και τελικά από μια άτυχη, περίεργη στιγμή για όλους μας, ήρθε η ισοφάριση. Αδρανήσαμε όλη η άμυνα, αιφνιδιάστηκε και ο Στέφανος και έτσι ο αντίπαλός μας πήρε έναν βαθμό που βάση της εξέλιξης του αγώνα δεν άξιζε.

Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει και η Λάρισα, που συγκαταλέγεται αποδεδειγμένα στις μεγάλες ομάδες, να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Αρκεί να μην μας γυρίζει η τύχη την πλάτη, αλλά και κάποιοι άλλοι, που φαίνεται ότι τους ενοχλούμε" λέει ο Γιώργος Γκαλίτσιος που όπως και οι συμπαίκτες του πεισμώνει:

"Θεοί και δαίμονες φαίνεται να έχουν στραφεί εναντίον μας, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Από τον πατέρα μου τόσα χρόνια είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Λάρισα. Εχει σπάσει το κατεστημένο της Αθήνας, όχι μία αλλά αρκετές φορές και είναι η μόνη ομάδα της περιφέρειας που το έχει καταφέρει. Δεν είναι τυχαίο και γι’ αυτό θα βρούμε το δρόμο μας. Δεν σκεφτόμαστε καν ότι μπορεί να κινδυνέψει η ομάδα, αφού η θέση μας είναι πλασματική και σύντομα θα αλλάξει.

Ξέρετε πολλές φορές τα λάθη είναι ανθρώπινα στη διαιτησία και το δεχόμαστε. Στα δικά μας παιχνίδια όμως η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και ξεπερνάει κάθε όριο. Σε σημείο που να σου βάζει υποψίες. Δεν μπορούμε να το αποδείξουμε αλλά είναι τόσο χοντρά και εξόφθαλμα τα λάθη στους αγώνες μας που καταλαβαίνει και ο πιό αδαής τι συμβαίνει. Εμείς όμως είμαστε εδώ” καταλήγει ο άσος της Λάρισας.

ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;


Δείτε όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα μόνο μ' ένα κλικ:

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

19:00 Πανελλήνιος - Ντιναμό Μόσχας, Uleb Cup, ΕΤ1
19:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - PSV, Champions League, Supersport 1
21:45 Λυών - Μπαρτσελόνα, Champions League, Supersport 1
21:45 Ίντερ - Φενέρμπαχτσέ, Champions League, Supersport 2
21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, Champions League, Supersport 3
21:45 Σεβίλλη - Άρσεναλ, Champions League, Supersport 4
21:45 Ντιναμό Κιέβου - Ρόμα, Champions League, Supersport 7
23:45 Λυών - Μπαρτσελόνα, Champions League, ΝΕΤ (Μ)
23:45 Στουτγάρδη - Ρέιντζερς, Champions League, Supersport 2 (Μ)
23:45 Στεάουα - Σλάβια Πράγας, Champions League, Supersport 3 (Μ)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

27/11/1999 Η εθνική παίδων της Βραζιλίας κερδίζει στον τελικό την Αυστραλία με 8-7 στα πέναλτι και ανακηρύσσεται παγκόσμια πρωταθλήτρια μπροστά σε 16.000 θεατές στο “Ίστ Χάρμπορ” της Νέας Ζηλανδίας. Τρίτη η Γκάνα που κερδίζει τις ΗΠΑ με 2-0 στον μικρό τελικό
27/11/1999 Στην κατηγορία των 94 κιλών ο Κάχι Καχιασβίλι κερδίζει 3 χρυσά μετάλλια (στο αρασέ με 188 κιλά κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, στο ζετέ με 225 κιλά και στο σύνολο με 412.5 κιλά) και ο Λεωνίδας Κόκκας κατακτά το αργυρό στο αρασέ με 185 κιλά και το χάλκινο στο σύνολο με 402.5 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξάγεται στο ΣΕΦ
27/11/1992 Ο Eric Cantona μετακομίζει από τη Ληντς στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών και κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό για τα 50ά γενέθλια του θρύλου της Μπενφίκα Eusebio
27/11/1991 Ο νέος κανονισμός μεταγραφών περιλαμβάνει τη συμμετοχή δύο ξένων παικτών στη Β\' Εθνική
27/11/1977 Πεθαίνει σε ηλικία 70 ετών ο Επαμεινώνδας Πετραλιάς, μία από τις κυρίαρχες φυσιογνωμίες του Ολυμπισμού, που διετέλεσε διακεκριμμένο μέλος της ΕΟΑ για σχεδόν 40 έτη, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Γ.Γ. Αθλητισμού (1961-1963) και Γ.Γ. της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στην οποία είχε διαδεχθεί τον Ιωάννη Κετσέα
27/11/1971 Ο Sammy Chapman αποβάλλεται στον αγώνα Νότιγχαμ Φόρεστ- Λιντς και σταματάει ένα σερί 32 χρόνων που θέλει τους παίκτες της Νότιγχαμ να μην έχουν δεχτεί κόκκινη κάρτα
27/11/1960 Ο Gordie Howe των Detroit Red Wings σημειώνει τον 1.000ό του πόντο στο NHL στον αγώνα εναντίον των Toronto Maple Leafs